life coach

 

Richt zich op de cliënt zoals die nu is, zoals hij eigenlijk wil zijn en die wil weten wat hij kan doen om zijn wens te vervullen. 

Een life coach helpt de cliënt zelf oplossingen te vinden door middel van vragen stellen. Dit kan op verschillende gebieden zijn.

Verschillende vormen van coachen:

1. Face-to-face coaching

2. Telefonische coaching

3. Online coaching

 

Creëer balans in jouw leven

 

Balans in deze snelle en hectische wereld is vaak ver te zoeken. Elk deel van ons leven is verbonden met elkaar. Als één deel van je leven uit balans is, heeft dit invloed op andere delen van je leven.  Tijdens de coaching nemen we jouw leven onder de loep – Je carrière , gezondheid en relaties naar persoonlijke groei en ontwikkeling. We gaan ons focussen op wat je nodig hebt en je zal merken dat dit ook een direct effect zal hebben op andere gebieden in jouw leven. Balans geeft je energie, meer levensvreugde en een gezonde gemoedsrust. Dit is haalbaar door middel van coaching.

Krijg helderheid op wat jij echt wilt  in jouw leven

 

Velen van ons hebben absoluut geen idee van wat we willen in het leven. Dit komt omdat we namelijk keuzes genoeg hebben. En meestal is dit de moeilijkste stap in ons leven. We moeten kiezen. Of er gebeuren zaken waardoor we niet meer kunnen kiezen. En door het leven heen moeten we onze keuzes bijstellen. Wat vijf jaar geleden op ons verlanglijst heeft gestaan, staat er vandaag hoogstwaarschijnlijk niet meer op. Bij het verduidelijken van wat we willen in ons leven, komt er energie vrij en creëer je helderheid in jouw leven. En met helderheid zal het gemakkelijker worden om bepaalde keuzes te maken.

  • Wat is belangrijk in jouw leven?
  • Wat is belangrijk in jouw carrière?
  • Wat is belangrijk in jouw relaties?
  • Wat wil je méér zien in je leven?
  • Wat wil je minder zien in je leven?